Skrivehjælp

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Ren korrekturlæsning:

Du har en færdig bog, som du blot skal have læst korrektur på. Pris: 90 kr. (inkl. moms) pr. side. 1 side = ca. 450 ord (2.500 anslag inkl. mellemrum).

Korrekturlæsning + sparring

Du har en færdig bog, som du både ønsker sparring omkring (opbygning, indholdsforståelse mm.) og korrekturlæsning på. Pris: 180 kr. (inkl. moms) pr. side. 1 side = ca. 450 ord (2.500 anslag inkl. mellemrum).

“Halv” ghostwriting

Du har skrevet en masse selv i form af noter, dagbog eller lign. og ønsker hjælp til at strukturere og samle det hele til en bog. Pris: afhænger helt af omfanget, så prisen er meget individuel. 

Fuld ghostwriting

Du har en idé til en bog, men enten er du ikke god til at skrive, eller også har du simpelthen ikke tiden til det. Så kan du hyre mig til at skrive det hele; helt fra scratch. Pris: ca. 95.000 kr. Den endelige pris fastsætter vi sammen, inden jeg går i gang. Den afhænger af bl.a. bogens længde, og om jeg også får royaltyprocentsats eller ej.

…Og det der kan ligge midt imellem 🙂 :

Det kan være, at det, du har brug for, er en blanding af ovenstående –  så finder vi også ud af det! 

Betalingsbetingelser og det med småt: 50 % betales ved opgavens start, og de restende 50 % betales, når opgaven er færdig. Ved fuld ghostwriting (som er større beløb) kan der dog aftales flere betalingsrater, som aftales inden opgaven påbegyndes. 
Din færdige bog udgives ikke automatisk under Skriveboblen, fordi jeg har hjulpet dig i processen. Skrivehjælp og udgivelse er to separate ting. 
Du kan altid kontakte mig for et uforpligtende tilbud. 
Ved fuld ghostwriting mødes vi altid først til et gratis og uforpligtende (for begge parter) møde. 

Luk menu
×
×

Kurv

Kurv