Læs nyhedsblog nedenunder↓ "skyen" 🙂

Tirsdag d. 27. februar 2024:

Jeg har da slet ikke fået opdateret her 🙂 I august 2023 udkom Skriveboblens første kærlighedsroman “Min anden halvdel”. Og nu er der endnu en bogudgivelse på vej: “Direktøren” som udkommer d. 7. marts 2024. Tjek shoppen ud! 🙂 

Fredag d. 16. juni 2023:

Årets tredje bog er sendt i tryk – og det er Skriveboblens første roman! En ægte levet historie, det virkelige liv. En historie, der vil røre dig, fange dig, få dig til at reflektere over dit eget liv. Bogen hedder “Blot(t)et møde”, og den ligger klar i shoppen til at blive forudbestilt. Den udkommer d. 3. juli 2023.

Mandag d. 20. marts 2023:

Så har jeg sendt to nye bøger i tryk, som udkommer i april! De hedder “Når alt forandres – ramt af psykisk sygdom” og “Bank hjerte, bank”. Tjek dem ud – de ligger i shoppen klar til at blive forudbestilt! 

Torsdag d. 1. dec. 2022:

Næste bog er sendt i tryk! Det er den 6. bog i år, der udgives på Skriveboblen, og jeg er stolt over, at jeg nåede mit mål. D. 1.1.2022 satte jeg mig nemlig målet at udgive 6 bøger i 2022 🙂 Bogen er skrevet af mig, og den hedder “Spiseforstyrrelse og seksualitet”. Den kan forudbestilles allerede nu, og den udkommer d. 12. dec. Se den i shoppen.

Tirsdag d. 1. november 2022:

I dag udkommer Mia Keller Jensens bog nr. 2, der hedder “En selvskaders dagbog”. Det er efterfølgeren til “Stemmerne siger, at jeg skal” (men de kan sagtens læses uafhængigt af hinanden).

Mandag d. 8. august 2022:

I dag udkommer bogen “At være menneske i et umenneskeligt system” skrevet af Birgitte Warberg. En meget vigtig bog om, hvordan systemet opleves, når ens datter bliver ramt af anoreksi. 

—-

Mandag d. 16. maj 2022: 

Endnu en bog er nu sendt i tryk! Det er bogen “Kronisk Blå”, som handler om at overleve voldsomme overgreb i barndommen. Om dissociation, PTSD og indlæggelse på psyk. Den udkommer d. 30. maj.

—-

Tirsdag d. 8. marts 2022: 

I dag er der sendt en ny bog i tryk! Det er Tabitha Farrars bog “Rehabilitate, Rewire, Recover!” som er oversat fra engelsk til dansk. Den er et MUST READ for spiseforstyrrede, pårørende og behandlere. Den udkommer d. 28. marts 2022 men kan allerede nu forudbestilles. Den ligger i Skriveboblens shop 🙂 

—–

Fredag d. 28. januar 2022: 

Ny bogudgivelse på Skriveboblen! Denne gang er det en stærk personlig fortælling om at leve med skizofreni og selvskade. Mia Keller Jensen, som har skrevet bogen, fortæller råt og ærligt sin historie, og samtidig henvender hun sig direkte til læseren med forklaringer og gode råd. “Stemmerne siger, at jeg skal” kan købes her i webshoppen samt i boghandlere landet over. Bare spørg efter den, hvis de ikke har den hjemme.

——-

Tirsdag d. 2. november 2021: 

Ny bogudgivelse! En bare 15 årig pige, Puk Hoppe Søe, har skrevet bogen “Et monster flytter ind… og ud”, og den bliver i dag udgivet på Forlaget Skriveboblen. Jeg er så MEGA stolt af Puk. Hun har skrevet den bog, hun selv manglede, da hun som 11 årig blev indlagt for anoreksi. Bogen beskriver, hvordan “monstret” flyttede ind, om alle hendes tanker og oplevelser med “monstret” og i behandlingen – og om hvordan hun langsomt men sikkert får smidt “monstret” ud igen. En meget flot og vigtig bog til andre unge der kender til destruktive tanker og et ønske om at være “sund og perfekt”. Og den er i høj grad også til pårørende, der får et unikt indblik i en ung “forstyrret” piges tanker. Bogen er i webshoppen nu og kan snart købes i boghandlere samt andre steder online.

——-

Onsdag d. 21. april 2021: 

Ny bogudgivelse! Første bog, som jeg ikke selv har skrevet, som bliver udgivet her på mit forlag. Det er en stor dag 🙂 Bogen hedder “Orangeusynlig”, og den er skrevet af Mette Wolfram. Jeg har hjulpet hende hele vejen i processen og alt omkring udgivelsen. Det er en meget vigtig bog, der kan være med til at råbe psykiatrien op! 
Mette beskriver barskt, hvordan hendes liv har været med svigt og seksuelle overgreb i sin barndom – og mest af alt hvordan mødet med psykiatrien har været. Det blev til 19 år ind og ud, fejldiagnose, tvang, misforstået hjælp og en forværring af traumer og senfølger. Bogen kan ses i min webshop men købes i boghandlere.

——-

Fredag d. 30. okt. 2020: 

Så er min 7. bog udgivet!!: “Hvorfor sagde vi det ikke før? – det er fandme min krop!”. Jeg har skrevet den i samarbejde med Susanne Haxthausen Doreng. Den kan købes i alle boghandlere (spørg efter den, hvis de ikke har den hjemme. Så kan de bestille den hjem til dig) samt diverse onlinesteder (bl.a. www.plusbog.dk). Læs mere om bogen på www.deterfandmeminkrop.dk. 

——-

Tirsdag d. 1. sep. 2020: 

Så er min 7. bog på trapperne! Den kommer til at hedde “Hvorfor sagde vi det ikke før? – det er fandme min krop!”, og den handler om seksuelle overgreb. Jeg har skrevet den i samarbejde med Susanne Haxthausen Doreng. Den bliver udgivet og kan købes i boghandlere landet over fra d. 30. okt. 2020. Dagen, hvor Skriveboblen skulle ha’ været på BogForum, men det er desværre aflyst pga. Corona 🙁 

——-

Søndag d. 5. april 2020:

Første nyhed: Skriveboblen kommer med på BogForum 2020! Det er jeg mega stolt over, og jeg glæder mig meget. Håber mange af jer vil komme og besøge min stand. 
BogForum er fredag d. 30. okt., lørdag d. 31. okt. og søndag d. 1. nov. 2020, og det er i Bellacentret (
http://www.bogforum.dk/da-DK/Bogforum.aspx. ).

Anden nyhed: nu kan du købe mine to “Resten skal nydes”-bøger som e-bøger! Tjek shoppen ud 🙂 

——-

Torsdag d. 28. november 2019:

SÅ er 1. oplag af min nye bog (som er min 6. bog) landet! Den hedder “Resten skal nydes – DIN værktøjskasse”, og det er efterfølgeren til “Resten skal nydes”. Den ligger nu sammen med mine andre bøger i webshoppen 🙂 Følg desuden med på min blog www.restenskalnydes.dk. Podcast til spiseforstyrrede er også på trapperne! 

——-

Tirsdag d. 9. april 2019:

ENDELIG kan jeg offentliggøre hjemmesiden! 

Her under “Nyheder” vil jeg skrive om, hvilke bøger jeg arbejder på, samt når der er bogudgivelse på vej. 

Rigtig hjertelig velkommen! 

PS. Det er min farfar, der har inspireret mig ind i bøgernes verden. Han læste meget – og læste meget for mig. I dag, d. 9. april, var hans fødselsdag, så kære farfar : til ære for dig, får Skriveboblens hjemmeside vinger på din fødselsdag 🙂