Læs nyhedsblog nedenunder↓ "skyen" 🙂

Onsdag d. 21. april 2021: 

Ny bogudgivelse! Første bog, som jeg ikke selv har skrevet, som bliver udgivet her på mit forlag. Det er en stor dag 🙂 Bogen hedder “Orangeusynlig”, og den er skrevet af Mette Wolfram. Jeg har hjulpet hende hele vejen i processen og alt omkring udgivelsen. Det er en meget vigtig bog, der kan være med til at råbe psykiatrien op! 
Mette beskriver barskt, hvordan hendes liv har været med svigt og seksuelle overgreb i sin barndom – og mest af alt hvordan mødet med psykiatrien har været. Det blev til 19 år ind og ud, fejldiagnose, tvang, misforstået hjælp og en forværring af traumer og senfølger. Bogen kan ses i min webshop men købes i boghandlere.

——-

Fredag d. 30. okt. 2020: 

Så er min 7. bog udgivet!!: “Hvorfor sagde vi det ikke før? – det er fandme min krop!”. Jeg har skrevet den i samarbejde med Susanne Haxthausen Doreng. Den kan købes i alle boghandlere (spørg efter den, hvis de ikke har den hjemme. Så kan de bestille den hjem til dig) samt diverse onlinesteder (bl.a. www.plusbog.dk). Læs mere om bogen på www.deterfandmeminkrop.dk. 

——-

Tirsdag d. 1. sep. 2020: 

Så er min 7. bog på trapperne! Den kommer til at hedde “Hvorfor sagde vi det ikke før? – det er fandme min krop!”, og den handler om seksuelle overgreb. Jeg har skrevet den i samarbejde med Susanne Haxthausen Doreng. Den bliver udgivet og kan købes i boghandlere landet over fra d. 30. okt. 2020. Dagen, hvor Skriveboblen skulle ha’ været på BogForum, men det er desværre aflyst pga. Corona 🙁 

——-

Søndag d. 5. april 2020:

Første nyhed: Skriveboblen kommer med på BogForum 2020! Det er jeg mega stolt over, og jeg glæder mig meget. Håber mange af jer vil komme og besøge min stand. 
BogForum er fredag d. 30. okt., lørdag d. 31. okt. og søndag d. 1. nov. 2020, og det er i Bellacentret (
http://www.bogforum.dk/da-DK/Bogforum.aspx. ).

Anden nyhed: nu kan du købe mine to “Resten skal nydes”-bøger som e-bøger! Tjek shoppen ud 🙂 

——-

Torsdag d. 28. november 2019:

SÅ er 1. oplag af min nye bog (som er min 6. bog) landet! Den hedder “Resten skal nydes – DIN værktøjskasse”, og det er efterfølgeren til “Resten skal nydes”. Den ligger nu sammen med mine andre bøger i webshoppen 🙂 Følg desuden med på min blog www.restenskalnydes.dk. Podcast til spiseforstyrrede er også på trapperne! 

——-

Tirsdag d. 9. april 2019:

ENDELIG kan jeg offentliggøre hjemmesiden! 

Her under “Nyheder” vil jeg skrive om, hvilke bøger jeg arbejder på, samt når der er bogudgivelse på vej. 

Rigtig hjertelig velkommen! 

PS. Det er min farfar, der har inspireret mig ind i bøgernes verden. Han læste meget – og læste meget for mig. I dag, d. 9. april, var hans fødselsdag, så kære farfar : til ære for dig, får Skriveboblens hjemmeside vinger på din fødselsdag 🙂