Om

Hvad og hvem er Skriveboblen?

Hjertelig velkommen til mit skriveunivers og forlag: Skriveboblen!

Jeg hedder Mille Eigard Andersen, er født i 1979, er mor til Julia fra april 2014 og Lucas fra september 2017, og jeg er forfatter, foredragsholder og uddannet sexolog. Jeg har hele mit liv haft en kæmpe passion for bøger og for at skrive! 

Her i Skriveboblen hjælper jeg andre med at gøre deres bogdrøm til virkelighed. Jeg kan hjælpe med alt; lige fra en fuld ghostwriting til korrektur. Læs mere under “Skrivehjælp”.

Ud over at jeg kan hjælpe dig med selve skriveprocessen, er Skriveboblen også et forlag -så hvis du har skrevet en fantastisk bog, der matcher Skriveboblens værdier og mission, kan den blive udgivet under Skriveboblen. Læs mere under “Udgivelse”. 

Hvorfor navnet Skriveboblen, tænker du måske? At skrive har altid været en del af mit liv. I folkeskolen elskede jeg at skrive danske stile, og selv når det ikke var lektier, skrev jeg. Min første “roman” sendte jeg ind til Gyldendal, da jeg var 10 år (og fik pænt svar tilbage om at jeg endelig måtte fortsætte med at skrive – jeg skulle nok blive forfatter en dag!), og jeg har skrevet dagbog, siden jeg var 12 år. Når jeg skriver, føler jeg, at jeg går ind i en “skriveboble”. Her er der ro, tid til fordybelse og refleksion, ordene danser ud, jeg får ny plads i mit hoved, og jeg bliver ladet op med ny energi. Der er fantastisk i min skriveboble! Derfor var jeg ikke i tvivl om navnet Skriveboblen. 

Jeg brænder allermest for at hjælpe andre med at skrive “levede historier”. Altså historier fra det virkelige liv, som kan inspirere og motivere andre i en positiv retning. I mine øjne kan man lære langt mere af andre, der selv har gået igennem en proces/udvikling/krise end af såkaldte “eksperter”, der har det hele fra teorien. Min interesse for “det levede liv”, for personlig udvikling, sundhed, krop, kost og psyke bunder i, at jeg selv har gennemgået en kæmpe udvikling fra at være fanget i anoreksi/spiseforstyrrelse i ca. 16 år til at komme “ud på den anden side” og lære AT LEVE. At gå igennem den kæmpe krise med mig selv, har givet mig en selvindsigt, en dybde og en forståelse for andre i samme eller lignende udfordringer, hvilket er en kæmpe gave i dag. 

I de sidste 10 år (fra aug. 2008 til aug. 2018) har jeg arbejdet med og for spiseforstyrrede. Jeg har holdt et utal af foredrag rundt om i hele landet, og jeg har hjulpet mange spiseforstyrrede piger + pårørende. Mit hjerte brænder stadig for spiseforstyrrede: for at hjælpe, for at skabe større forståelse for spiseforstyrrede, for at få gjort behandlingen bedre. Jeg har ikke droppet den mission! MEN jeg har brug for at gøre det fra et nyt fundament, og det er jeg ved at bygge op. Jeg har nu en familie, jeg skal forsørge, så gratis arbejde må jeg stoppe med. Desuden vil jeg nu huske at følge min egen passion – min LYST!, som jeg prædiker så meget om til andre – som netop handler om at skrive/om bøger. Derfor har jeg startet Skriveboblen. Jeg vil være med til at skabe en masse spændende bøger, der kan inspirere og glæde andre. Og hvordan jeg så samtidig går videre med min mission for spiseforstyrrede, vil vise sig stille og roligt. Jeg har tillid til livet, til min proces. 

Det var lidt om mine tanker bag Skriveboblen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig enten direkte på mail mille@ihdumille.dk eller ved at udfylde kontaktformularen under “Kontakt”.

I øvrigt kan du købe mine egne bøger i webshoppen – og jeg vil med kyshånd tage imod anmeldelser af bøgerne! 

Læs evt. mere på min gamle blog www.restenskalnydes.dk.

Luk menu
×
×

Kurv

Kurv