Læs mere om Skriveboblen ved at scrolle ned under "skyen" 🙂

Hvad og hvem er Skriveboblen?

Hjertelig velkommen til mit skriveunivers og forlag: Skriveboblen!

Jeg hedder Mille Eigard Andersen, er født d. 15. august 1979, er mor til Julia fra april 2014 og Lucas fra september 2017, og jeg er forfatter, foredragsholder og uddannet sexolog. Jeg har hele mit liv haft en kæmpe passion for bøger og for at skrive.

Hvorfor navnet Skriveboblen?, tænker du måske. At skrive har altid været en del af mit liv. I folkeskolen elskede jeg at skrive danske stile, og selv når det ikke var lektier, skrev jeg. Min første “roman” sendte jeg ind til Gyldendal, da jeg var 10 år (og fik pænt svar tilbage om at jeg endelig måtte fortsætte med at skrive – jeg skulle nok blive forfatter en dag!), og jeg har skrevet dagbog, siden jeg var 12 år. Når jeg skriver, føler jeg, at jeg går ind i en “skriveboble”. Her er der ro, tid til fordybelse og refleksion, ordene danser ud, jeg får ny plads i mit hoved, og jeg bliver ladet op med ny energi. Der er fantastisk i min skriveboble! Derfor var jeg ikke i tvivl om navnet Skriveboblen. 

Jeg brænder for at hjælpe andre med at skrive “levede historier”. Altså historier fra det virkelige liv, som kan inspirere og motivere andre i en positiv retning. I mine øjne kan man lære langt mere af andre, der selv har gået igennem en proces/udvikling/krise end af såkaldte “eksperter”, der har det hele fra teorien. Min interesse for “det levede liv”, for personlig udvikling, sundhed, krop, kost og psyke bunder i, at jeg selv har gennemgået en kæmpe udvikling fra at være fanget i anoreksi/spiseforstyrrelse i ca. 16 år til at komme “ud på den anden side” og lære AT LEVE. At gå igennem den kæmpe krise med mig selv, har givet mig en selvindsigt, en dybde og en forståelse for andre i samme eller lignende udfordringer, hvilket er en kæmpe gave i dag. 

Siden august 2008 og til nu har jeg arbejdet med og for spiseforstyrrede (plus født to børn og været på barsel 🙂 ). Jeg har holdt over 100 foredrag rundt om i hele landet, og jeg har hjulpet mange spiseforstyrrede piger og pårørende. Mit hjerte brænder for spiseforstyrrede: for at hjælpe, for at skabe større forståelse for spiseforstyrrede, for at få gjort behandlingen bedre. Se mere på www.ihdumille.dk.  

Det var lidt om mine tanker bag Skriveboblen.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig enten direkte på mail mille@ihdumille.dk eller ved at udfylde kontaktformularen under “Kontakt”.